Përmbledhje Bitrue

Bitrue u themelua në korrik 2018 dhe shpejt u bë një nga shkëmbimet më të mëdha të kriptomonedhave në botë. Me mbi 10 milionë përdorues të regjistruar, 12+ miliardë dollarë në vëllimin e tregtimit ditor, tarifa të ulëta tregtare dhe mbi 1200 çifte të ndryshme tregtare , është e sigurt të thuhet se Bitrue është bërë një lojtar kryesor global në hapësirën e kriptove. Bitrue është në dispozicion në mbi 90 vende .

Shkëmbimi i kriptove fokusohet në ofrimin e produkteve më të mira tregtare. Me një treg gjithëpërfshirës spot dhe të të ardhmes me shumë veçori të avancuara, Bitrue është shtëpia e shumë tregtarëve ditorë.

Pavarësisht nëse jeni një tregtar fillestar apo me përvojë, Bitrue ju ka mbuluar me një ndërfaqe të thjeshtë, por shumë efektive. Platforma është e lehtë për t'u naviguar, ndërkohë që ofron ende disa faktorë të rëndësishëm që tregtarët duhet të kenë parasysh kur zgjedhin një platformë tregtare.

Nëse po kërkoni të tregtoni që nga fillimi, Bitrue ju ofron një aplikacion gjithëpërfshirës celular. Gjithashtu këtu, ndërfaqja është e shkëlqyeshme, aplikacioni është i qetë dhe ofron një mënyrë për të tregtuar kriptoma nga kudo që të jeni. Aplikacioni celular Bitrue ka mbi 550,000 shkarkime dhe një vlerësim 4/5 yje, duke e bërë atë një nga zgjedhjet kryesore për aplikacionet e shkëmbimit të kriptove.

Megjithatë, ka edhe disa shqetësime që kemi në lidhje me Bitrue. Koha e ngarkimit të disa faqeve mund të jetë e ngadaltë, mbështetja e klientit është e aksesueshme vetëm përmes emailit dhe Bitrue është hakuar dy herë. Për më tepër, Bitrue nuk ofron zbritje tarifash bazuar në vëllimin e tregtimit, gjë që është një punë e madhe, veçanërisht për tregtarët e mëdhenj.

Rishikim Bitrue

Të mirat dhe të këqijat e Bitrue

Pro

 • Mbi 1200 çifte tregtare
 • Tarifa të ulëta në vend
 • Jo KYC
 • Produkte të larta APY
 • Shumë miqësore për përdoruesit

Kundër

 • Nuk ka tërheqje nga FIAT
 • Tarifa relativisht të larta për të ardhmen
 • Disa faqe janë të ngadalta
 • Mungojnë veçoritë
 • Mbështetje inferiore ndaj klientit
 • Shqetësimet e sigurisë (2 hakime)
 • Nuk ka dëshmi të rezervave

Karakteristikat e Tregtisë Bitrue

Tregtim në vend

Bitrue ofron një treg gjithëpërfshirës të tregtimit spot. Bitrue ofron 568 monedha të ndryshme dhe 1129 çifte të ndryshme tregtare . Vëllimi mesatar ditor i tregtimit në tregun spot Bitrues është 1 miliard dollarë, duke e renditur atë në mesin e 10 shkëmbimeve më të mira të renditura sipas vëllimit ditor. Pavarësisht se vëllimi është relativisht i lartë, Bitrue duket se i mungon likuiditeti në tregun spot.

Ndërfaqja është mbajtur shumë e thjeshtë. Do të keni akses në grafikët e drejtpërdrejtë, të mundësuar nga Pamja e Tregtisë, një libër porosie, histori tregtare dhe një grafik i thellësisë së librit të porosive për analiza të avancuara.

Përveç çifteve standarde të tregtimit, Bitrue ofron ETF të levave në tregun spot ku blini kriptora si BTC dhe ETH në fuqinë 3x. Ndërsa ETF-të e përdorura mund të përshpejtojnë fitimet tuaja, ato gjithashtu do të përshpejtojnë humbjet tuaja. Si fillestar, është më mirë t'i përmbaheni tregtimit tipik në vend.

Shumica e çifteve të tregtimit spot në Bitrue tregtohen kundrejt USDT, megjithatë, Bitrue mbështet gjithashtu disa çifte spote kundrejt USDC dhe BUSD, duke u dhënë tregtarëve lirinë të zgjedhin monedhën e tyre të preferuar të qëndrueshme.

Me tarifat e tregtimit 0,98% për prodhuesit dhe marrësit, Bitrue ofron tarifa mjaft të lira.

Rishikim Bitrue

Tregtimi i të ardhmes

Me mbi 11 miliardë dollarë vëllim ditor në tregun e të ardhmes, Bitrue renditet ndër 7 shkëmbimet më të mira të renditura sipas vëllimit. Kur analizuam likuiditetin e tregut të së ardhmes Bitrue, ne e gjetëm atë të arsyeshme. Nuk ishte shumë, por edhe pak likuiditet, ishte në rregull.

Ndërfaqja e tregtimit të së ardhmes është e mirë-projektuar, miqësore për përdoruesit dhe funksionon pa probleme pa vonesa ose probleme të tjera të rrjetit. Bitrue mbeti gjithmonë i qëndrueshëm gjatë testimit të platformës. Megjithatë, ne vumë re disa gabime ku nuk ishim në gjendje të rrisnim ose ulnim levën. Pas ringarkimit të faqes, ajo funksionoi përsëri.

Ju mund të zgjidhni midis 142 çifteve të ndryshme tregtare në tregun e të ardhmes të cilat tregtohen kryesisht kundrejt USDT. Sidoqoftë, Bitrue gjithashtu mbështet disa çifte tregtare kundrejt USDC, si dhe të ardhmes të margjinuara me monedhë. Sidoqoftë, ka vetëm shumë pak kontrata të së ardhmes me marzh të USDC dhe Coin (vetëm kriptomat kryesore si BTC, ETH, XRP, ADA, ALGO, ETC, EOS, DOGE dhe GMT).

Në Bitrue tregtarët mund të rrisin levën e tyre deri në 50x në kriptomat kryesore për të përshpejtuar fitimet e tyre. Krahasuar me platformat e tjera të së ardhmes, kjo është mjaft e ulët pasi standardi i industrisë është 100x levë. Ne mendojmë se leva 50x është ende më se e mjaftueshme, veçanërisht për tregtarët fillestarë rekomandohet shumë që të qëndrojnë larg përdorimit të levave të larta. Ashtu si në tregun spot, ju pajiseni me një libër porosie, histori tregtimi dhe grafikët e pamjes së tregtimit të drejtpërdrejtë. Ju madje mund të shtoni tregues dhe vizatime në grafikun tuaj Bitrue për të pasur analizën tuaj në të njëjtin ekran ku është terminali juaj tregtar.

Rishikim Bitrue

Tregti BitrueTarifat

Tarifat e tregtimit në vend

Tarifat e tregtimit spot në Bitrue janë shumë konfuze dhe aspak transparente . Për çiftet XRP, tarifat e tregtimit janë 0.2% për prodhuesit dhe marrësit, gjë që është shumë e shtrenjtë.

Për çiftet BTC, ETH dhe USDT, tarifat e spotit janë 0,098% për prodhuesit dhe marrësit , që është një normë e shkëlqyer në krahasim me standardin e industrisë. Shumica e shkëmbimeve tarifojnë 0.2% në tregun spot. Kur përdorni tokenin vendas të Bitrue (BTR), ju mund të merrni një zbritje të menjëhershme të tarifës prej 20% për ta bërë tregtimin në Bitrue edhe më të përballueshëm. Fatkeqësisht, nuk ka zbritje tarifash të disponueshme bazuar në vëllimin e tregtimit 30-ditor.

Rishikim Bitrue

Tarifat e tregtimit të së ardhmes

Tarifat e tregtimit të së ardhmes së bitrues janë 0.038% prodhues dhe 0.07% marrës . Kjo është pak më e lartë se standardi i industrisë prej 0.02% prodhues dhe 0.06% marrës, megjithatë, është ende një normë e drejtë për të tarifuar për një platformë të mirë tregtare.

Fatkeqësisht, nuk ka zbritje të tarifave të së ardhmes bazuar në vëllimin e tregtimit 30-ditor.

Rishikim Bitrue

E verteteBlerjet e drejtpërdrejta të kriptove

Nëse nuk zotëroni ende asnjë kripto, ose thjesht dëshironi të blini më shumë, mund ta bëni këtë në Bitrue duke përdorur kartën tuaj të kreditit ose llogarinë bankare . Shërbimi mundësohet nga Simplex, një ofrues i pagesave të kriptove të palëve të treta.

Tarifat për blerjen e kriptove në Bitrue fillojnë me 3.5% . Ju mund të blini kripto me 10 monedha të ndryshme FIAt, duke përfshirë USD, EUR, GBP, CAD dhe më shumë. Blerja e kriptove në Bitrue nuk kërkon as verifikim KYC.

Rishikim Bitrue

E verteteDepozitat dhe Tërheqjet

Bitrue nuk ofron depozita ose tërheqje të FIAT-it . Sidoqoftë, siç u trajtua në seksionin e mëparshëm, të paktën mund të blini kripto në Bitrue me monedhat FIAT.

Për transaksionet kripto, Bitrue mbështet shumicën e monedhave. Mund të depozitoni lehtësisht kripto në portofolin tuaj Bitrue pa ndonjë kosto shtesë nga ana e Bitrues. Kur bëhet fjalë për tarifat e tërheqjes, Bitrue ngarkon tarifat standarde të industrisë. Disa nga tarifat më të ulëta të tërheqjes janë në USDT nëpërmjet rrjetit TRC20 i cili kushton 0,50 dollarë deri në 1 dollarë. Ju lutemi vini re se tarifat e tërheqjes ndryshojnë për çdo kripto dhe rrjet të vetëm. Gjithashtu, çmimet e çdo rrjeti mund të ndryshojnë në bazë të kapacitetit.

Rishikim Bitrue

Pa KYC, ju mund të tërhiqni x në ditë. Kur verifikoni identitetin tuaj me KYC Level 1, ju mund të tërhiqni 2BTC në 24 orë që është e barabartë me rreth 500,000 dollarë. Për tregtarët më të mëdhenj, Niveli 2 KYC do të jetë i rëndësishëm pasi do të heqë kufirin 24-orësh të tërheqjes në 500 BTC.

Rishikim Bitrue

E verteteMbështetja e Klientit

Fatkeqësisht, Bitrue nuk ofron mbështetje të bisedës live 24/7 , e cila është standardi i industrisë dhe duhet të pritet nga çdo shkëmbim i madh i kriptove. Nëse keni nevojë për mbështetje nga Bitrue, mund të paraqisni një kërkesë me email. Koha e përgjigjes është deri në 24 orë.

konkluzioni

Me një gamë të gjerë aktivesh të tregtueshme, Bitrue duket si një vend i mirë për fillestarët për të tregtuar. Megjithatë, ne kemi shqetësime të mëdha në lidhje me tarifat e tregtimit të së ardhmes, besueshmërinë dhe sigurinë. Me dy hakime dhe mbi 27 milionë dollarë të vjedhura, ne nuk do ta konsideronim Bitrue të sigurt. Për më tepër, mbështetja e klientit ka qenë mjaft e dobët.

Ndërfaqja e tregtimit mbahet e thjeshtë dhe është e thjeshtë për t'u naviguar, megjithatë, vumë re se disa faqe po ngarkohen tepër ngadalë, duke e bërë të vështirë shijimin e përvojës.

FAQ

A është Bitrue i sigurt?

Bitrue u hakerua dy herë në 4 vitet e fundit, gjë që rezultoi në vjedhjen e mbi 27 milionë dollarëve nga klientët. Fatkeqësisht, ne nuk mund ta konsiderojmë Bitrue si një shkëmbim kriptosh të sigurt dhe të sigurt.

A kërkon Bitrue KYC?

Jo, Bitrue nuk kërkon verifikim KYC, që do të thotë se mund të tregtoni në Bitrue ndërsa qëndroni anonim.

Cilat janë tarifat në Bitrue?

Tarifat e spotit në Bitrue janë 0,098% për prodhuesit dhe marrësit. Në tregun e të ardhmes, do të duhet të paguani 0,038% prodhues dhe 0,07% marrës. Kjo është një tarifë shumë e lartë dhe nuk ka as zbritje të tarifave tregtare bazuar në vëllimin e tregtimit 30-ditor.

A është Bitrue Scam apo Legit?

Ne dyshojmë shumë që Bitrue është një mashtrim. Shkëmbimi është një shkëmbim kriptosh i parregulluar, i palicencuar, megjithatë, Bitrue jep më të mirën për të qenë një opsion legjitim për tregtarët.

Thank you for rating.