Bitrue Hap llogari - Bitrue Albania - Bitrue Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
Fillimi i udhëtimit tuaj të tregtimit të kriptomonedhave kërkon një platformë të sigurt dhe miqësore për përdoruesit, dhe Bitrue është një zgjedhje kryesore për tregtarët globalisht. Ky udhëzues gjithëpërfshirës ju udhëzon në mënyrë të përpiktë në procesin e hapjes së një llogarie dhe hyrjes në Bitrue, duke siguruar një fillim të qetë të përvojës suaj të tregtimit të kriptove.

Si të hapni një llogari në Bitrue

Si të hapni një llogari Bitrue me email

1. Për të hyrë në formularin e llogarisë hapëse, shkoni te Bitrue dhe zgjidhni Regjistrohu nga faqja në këndin e sipërm djathtas.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

2 . Futni informacionin e kërkuar:
 1. Ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit në fushën e caktuar në faqen e regjistrimit.
 2. Për të konfirmuar adresën e emailit që keni lidhur me aplikacionin, klikoni "Dërgo" në kutinë më poshtë.
 3. Për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike, futni kodin që keni marrë në kutinë e postës.
 4. Krijoni një fjalëkalim të fortë dhe kontrollojeni atë.
 5. Pasi të keni lexuar dhe rënë dakord me Kushtet e Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë së Bitrue, klikoni "Regjistrohu"
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

*SHËNIM:

 • Fjalëkalimi juaj (pa hapësira) duhet të përfshijë një minimum prej një numri.
 • Si shkronjat e mëdha ashtu edhe ato të vogla.
 • Gjatësia 8-20 karaktere.
 • Një simbol unik @!%?()_~=*+-/:;,.^
 1. Sigurohuni që të plotësoni ID-në e referimit (opsionale) nëse një mik sugjeron që të regjistroheni për Bitrue.
 2. Aplikacioni Bitrue e bën tregtimin gjithashtu të përshtatshëm. Për të hapur një llogari për Bitrue përmes telefonit, respektoni këto procedura.
Ju mund ta shihni këtë ndërfaqe të faqes kryesore pas hapjes me sukses të një llogarie.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Si të hapni një llogari në aplikacionin Bitrue

Hapi 1: Vizitoni aplikacionin Bitrue për të parë UI-në e faqes kryesore.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
Hapi 2 : Zgjidhni "Kliko për t'u identifikuar".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Hapi 3 : Zgjidhni "Regjistrohu tani" në fund dhe merrni një kod konfirmimi duke futur adresën tuaj të emailit.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
Hapi 4: Aktualisht, duhet të krijoni një fjalëkalim të sigurt.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
Hapi 5 : Klikoni "REGJISTROHU" pasi të keni lexuar "Politikën e privatësisë dhe Kushtet e shërbimit" dhe të zgjidhni kutinë më poshtë për të treguar qëllimin tuaj për t'u regjistruar.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
Ju mund ta shihni këtë ndërfaqe të faqes kryesore pas hapjes me sukses të një llogarie.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Pse nuk mund të marr kodet e verifikimit SMS

 1. Në një përpjekje për të përmirësuar përvojën e përdoruesit, Bitrue po zgjeron vazhdimisht fushën e autentifikimit të SMS. Megjithatë, disa kombe dhe rajone nuk mbështeten aktualisht.
 2. Ju lutemi kontrolloni listën tonë globale të mbulimit me SMS për të parë nëse vendndodhja juaj është e mbuluar nëse nuk jeni në gjendje të aktivizoni vërtetimin e SMS-ve. Ju lutemi përdorni Autentifikimin Google si vërtetimin tuaj kryesor me dy faktorë nëse vendndodhja juaj nuk përfshihet në listë.
 3. Udhëzuesi mbi Si të aktivizoni vërtetimin e Google (2FA) mund të jetë i dobishëm për ju.
 4. Veprimet e mëposhtme duhet të ndërmerren nëse nuk jeni ende në gjendje të merrni kode SMS edhe pasi të keni aktivizuar vërtetimin e SMS-ve ose nëse aktualisht jetoni në një komb ose rajon të mbuluar nga lista jonë globale e mbulimit të SMS:
 • Sigurohuni që ka një sinjal të fortë rrjeti në pajisjen tuaj celulare.
 • Çaktivizoni çdo program bllokimi të thirrjeve, mur zjarri, antivirus dhe/ose telefonues në telefonin tuaj që mund të pengojnë funksionimin e numrit tonë të kodit SMS.
 • Ndize sërish telefonin.
 • Në vend të kësaj, provo verifikimin me zë.

Pse nuk mund të marr email nga Bitrue

Nëse nuk po merrni email-e të dërguara nga Bitrue, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të kontrolluar cilësimet e emailit tuaj:
 1. A jeni identifikuar në adresën e emailit të regjistruar në llogarinë tuaj Bitrue? Ndonjëherë mund të dilni nga emaili juaj në pajisjet tuaja dhe për këtë arsye nuk mund t'i shihni emailet e Bitrue. Ju lutemi identifikohuni dhe rifreskojeni.
 2. A e keni kontrolluar dosjen e spam-it të emailit tuaj? Nëse zbuloni se ofruesi juaj i shërbimit të postës elektronike po i shtyn emailet Bitrue në dosjen tuaj të postës elektronike, mund t'i shënoni si "të sigurta" duke vendosur në listën e bardhë adresat e emailit të Bitrue. Për ta konfiguruar, mund t'i referoheni "Si të listoni emailet e bardha" Bitrue.
 • Adresat në listën e bardhë:
 1. [email protected]
 2. [email protected]
 3. [email protected]
 4. [email protected]
 5. [email protected]
 6. [email protected]
 7. [email protected]
 8. [email protected]
 9. [email protected]
 10. [email protected]
 11. [email protected]
 12. [email protected]
 13. [email protected]
 14. [email protected]
 15. [email protected]
 • A funksionon normalisht klienti juaj i emailit ose ofruesi i shërbimit? Mund të kontrolloni cilësimet e serverit të postës elektronike për të konfirmuar se nuk ka ndonjë konflikt sigurie të shkaktuar nga muri juaj i zjarrit ose softueri antivirus.
 • A është e mbushur kutia juaj e emailit? Nëse e keni arritur kufirin, nuk do të mund të dërgoni ose merrni email. Ju mund të fshini disa nga emailet e vjetra për të liruar pak hapësirë ​​për më shumë email.
 • Nëse është e mundur, hapni një llogari duke përdorur domenet e zakonshme të postës elektronike, të tilla si Gmail, Outlook, etj.

Si të hyni në llogarinë në Bitrue

Si të regjistroheni në llogarinë tuaj Bitrue

Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit Bitrue .


Hapi 2: Zgjidhni "Identifikohu".

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Hapi 3: Vendosni fjalëkalimin tuaj dhe adresën e emailit, më pas zgjidhni "Identifikohu".

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Hapi 4: Përdorimi i llogarisë suaj Bitrue për tregtim tani është i mundur pasi të keni futur kodin e saktë të verifikimit.

Do ta shihni këtë ndërfaqe të faqes kryesore kur të identifikoheni me sukses.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

SHËNIM: Ju keni mundësinë të kontrolloni kutinë më poshtë dhe të identifikoheni në këtë pajisje pa parë konfirmimin e llogarisë tuaj pas 15 ditësh.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Si të identifikoheni në aplikacionin Bitrue

Hyni me numrin e telefonit

Hapi 1 : Zgjidhni aplikacionin Bitrue dhe mund të shihni këtë ndërfaqe:

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Hapi 2: Futni numrin tuaj të telefonit dhe fjalëkalimin e saktë.

Kur shikoni këtë ndërfaqe, identifikimi juaj në Bitrue ka qenë i suksesshëm.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Hyni me Email

Fusni adresën tuaj të emailit dhe sigurohuni që fjalëkalimi të jetë i saktë dhe më pas klikoni "LOG IN". Kur shikoni këtë ndërfaqe, identifikimi juaj në Bitrue ka qenë i suksesshëm.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Kam harruar fjalëkalimin tim nga llogaria Bitrue

Mund të përdorni aplikacionin ose faqen e internetit Bitrue për të rivendosur fjalëkalimin e llogarisë tuaj. Kini parasysh se tërheqjet nga llogaria juaj do të bllokohen për një ditë të plotë pas rivendosjes së fjalëkalimit për shkak të shqetësimeve të sigurisë.

Aplikacioni celular

Me Adresa Email


1. Ju zgjidhni "Keni harruar fjalëkalimin?" në ekranin e hyrjes.

2. Shtypni "nëpërmjet emailit".

3. Fusni adresën tuaj të emailit në fushën e dhënë.

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

4 . Kliko "NEXT" për të vazhduar.

5 . Verifikoni "kodin e verifikimit të kutisë postare" duke klikuar "Konfirmo" në emailin tuaj.

6 . Tani mund të futni një fjalëkalim tjetër.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

7 . Shtypni "Konfirmo" dhe normalisht mund të përdorni Bitrue tani.


Me numrin e telefonit

1 . Ju zgjidhni "Keni harruar fjalëkalimin?" në ekranin e hyrjes.

2 . Shtypni "përmes telefonit".

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

3 . Fusni numrin tuaj të telefonit në fushën e dhënë dhe shtypni "NEXT".

4 . Konfirmoni kodin e dërguar në SMS tuaj.

5 . Tani mund të futni një fjalëkalim të ri.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
6 . Shtypni "Konfirmo" dhe normalisht mund të përdorni Bitrue tani.

Aplikacioni ueb

 • Vizitoni faqen e internetit Bitrue për t'u identifikuar dhe do të shihni ndërfaqen e hyrjes.

 • Ju zgjidhni "Keni harruar fjalëkalimin?" në ekranin e hyrjes.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue
 1. Fusni adresën tuaj të emailit në fushën e dhënë.
 2. Verifikoni "kodin e verifikimit të kutisë postare" duke klikuar "Konfirmo" në emailin tuaj.
 3. Tani mund të futni një fjalëkalim tjetër.
 4. Pastaj shtypni "Rivendos fjalëkalimin" për të përfunduar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në Bitrue

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Çfarë është vërtetimi me dy faktorë?

Autentifikimi me dy faktorë (2FA) është një shtresë shtesë sigurie për verifikimin e emailit dhe fjalëkalimin e llogarisë suaj. Me 2FA të aktivizuar, do t'ju duhet të jepni kodin 2FA kur kryeni veprime të caktuara në platformën Bitrue NFT.

Si funksionon TOTP?

Bitrue NFT përdor një fjalëkalim një herë të bazuar në kohë (TOTP) për vërtetimin me dy faktorë, ai përfshin gjenerimin e një kodi të përkohshëm, unik 6-shifror* që është i vlefshëm vetëm për 30 sekonda. Ju do të duhet të vendosni këtë kod për të kryer veprime që ndikojnë në asetet tuaja ose informacionin personal në platformë.
Ju lutemi mbani në mend se kodi duhet të përbëhet vetëm nga numra.

Cilat veprime sigurohen nga 2FA?

Pasi të jetë aktivizuar 2FA, veprimet e mëposhtme të kryera në platformën Bitrue NFT do të kërkojnë që përdoruesit të fusin kodin 2FA:

 • Lista NFT (2FA mund të fiket opsionalisht)
 • Pranoni ofertat e ofertave (2FA mund të fiket opsionalisht)
 • Aktivizo 2FA
 • Kërkoni pagesë
 • Identifikohu
 • Rivendosni fjalëkalimin
 • Tërhiqni NFT

Ju lutemi vini re se tërheqja e NFT-ve kërkon një konfigurim të detyrueshëm 2FA. Pas aktivizimit të 2FA, përdoruesit do të përballen me një bllokim tërheqjeje 24-orëshe për të gjitha NFT-të në llogaritë e tyre.

Thank you for rating.